Engangshandsker er noget man virkelig skal kunne bruge

Engangshandsker er noget man virkelig skal kunne bruge

15. november 2019 0 Af fbadmin

Jeg ved ikke hvad man skal gøre uden en omgang engangshandsker, så det er ikke så godt uden dem. Jeg hader når jeg skal skifte et eller andet og jeg ikke har nogle handsker som jeg lige kan skifte til. Det er meget underligt for mig at jeg ikke kan finde mine handsker derhjemme, da jeg normalt har rigtigt meget derhjemme som jeg skal bruge dem til.

Jeg er glad for engangshandsker

Jeg er meget afhængig af de her engangshandsker, fordi man bare kan smide dem ud igen. Jeg ved at der er mange andre som har brug for at man skal bruge handsker til arbejde. Jeg har i hvert fald nogle ting jeg gerne vil kunne bruge dem til. Det er nemlig ikke alle ting der er lige lækre at gøre uden handsker på. Det er for eksempel det at man skal kunne rense toilettet for lort, uden selv at få lort på fingrende. Jeg er meget lidt glad for også at skifte hamsterburets hø og halm uden at bruge handsker. Der ligger jo en masse lort nogle steder og det gider jeg faktisk ikke lige at have på fingrende. Det er nemlig noget jeg synes er træls, fordi jeg gerne vil kunne pille næse uden at bekymre mig om at jeg putter noget hamsterlort i næsen. Det er nemlig ikke lækkert at jeg skal kunne putte lort ind i min organisme. Jeg har mange gange været bange for det nogle gange. Jeg har ikke gjort det endnu tror jeg, men det er fordi jeg har været meget forsigtig med engangshandsker.

Engangshandsker kan mange ting for mig

Jeg har også venner som nogle gange kommer forbi og låner nogle handsker fra mig. Jeg ved ikke hvorfor man skal have handsker som kan holde evigt, når man kan købe handsker som kan bruges en gang og så bare ud. Det er en måde man får nye handsker hver eneste gang. Det er skide godt tænker jeg da. Det er ikke noget specielt der. Jeg kan sagtens bruge en ny omgang handsker allerede og jeg købte sidst nogen i sidste uge. Det er jo bare fordi man laver mange ting hele tiden. Det er ikke fordi jeg synes det er specielt fedt.

Det har været alt fra mig for denne uge. Jeg kan ikke finde på mere at sige lige nu og det er nok også helt i orden tænker jeg.